Siirry suoraan sisältöön

Vastaanotto / Kotikäynti

Pidäthän huolen, että sinä ja perheesi olette terveitä varatessanne ajan vastaanotolle tai kotiin. Koska työskentelen sairaalassa, en voi osallistua niiden asiakkaiden hoitoon, joilla on hengitystieoireita esimerkiksi flunssaa. En voi myöskään hoitaa asiakkaita, jotka ovat koronaviruksen takia karanteenissa tai eristyksessä. En lähtökohtaisesti käytä suu-nenä-suojainta asiakaskontakteissa, mutta mikäli haluat minun käyttävän, kerro siitä etukäteen.

Mitä hoitoon / vastaanottoon / kotikäyntiin sisältyy:

Akupunktio: Haastattelu, henkilökohtaisen hoitostrategian tekeminen, pulssidiagnostiikka, hoito akupunktioneuloilla tai halutessasi silkein.

Kätilön palvelut: Haastattelu, keskustelu, ohjaus ja valmennus. Seuranta: Verenpaineen ja pulssin seuranta, sikiön sydänäänten kuuntelu dopplerilla, virtsan prot-gluck vieritesti, SF-mittaus, synnytyksen vaiheen arvio.

Sairaanhoitajan palvelut: Haastattelu, keskustelu ja ohjaus. Verenpaineen ja pulssin seuranta, tikkien poisto, haavahoito mikäli asiakkaalla itsellä hoitovälineet, asiakkaan oman lääkityksen anto, lukuunottamatta suonen sisäistä lääkitystä, joka kuuluu kotisairaalan palveluihin.