Siirry suoraan sisältöön

Synnytysvalmennus

Työskentelen tällä hetkellä synnytysosastolla. Minulle on syntymänhoitotyössä tärkeää turvallisuus ja hyvä vuorovaikutus perheen ja synnyttäjän välillä. Synnytys on tapahtuma, joka etenee omalla painollaan ja sen kulkua on lähes mahdotonta kontrolloida. Hyvä valmistautuminen synnytykseen luo turvallisuuden ja hallinnan tunnetta tapahtumassa, jonka seurauksena maailmaan syntyy uusi ihminen. Synnytys on tapahtumana aina ainutlaatuinen riippumatta siitä, millaisia toiveita synnyttäjällä on synnytyksen suhteen tai miten synnytys etenee.

Voit kauttani varata ajan yksityiseen synnytysvalmennukseen, jossa voin kertoa synnytyksen kulusta ja erilaisista vaihtoehdoista synnytyksen hoidossa. Synnytysvalmennus onnistuu joko toimipisteessäni Tapiolassa tai asiakkaan kotona. Annan myös akupunktiota raskauden aikana, sekä synnytyksen käynnistämiseen ja sen jälkeen. Sinulla on myös mahdollisuus varata aika kätilön kotikäynnille raskauden aikana tai synnytyksen alkuvaiheessa, mikäli haluat välttää tarpeetonta terveyskeskukseen tai sairaalan lähtöä. En kuitenkaan hoida kotisynnytyksiä.

Olemme lähiaikoina järjestämässä myös synnytysvalmennusta pienryhmässä yhteistyössä Pilates Tapiolan kanssa. Voit halutessasi ilmaista kiinnostuksesi pienryhmävalmennukseen ottamalla minuun yhteyttä.