Siirry suoraan sisältöön

Synnytysvalmennus

Olen työskennellyt aikaisemmin synnytysosastolla ja teen edelleen sinne yksittäisiä työvuoroja. Minulle syntymän hoitotyössä on tärkeää turvallisuus ja hyvä vuorovaikutus perheen ja synnyttäjän välillä. Synnytys on tapahtuma, joka etenee omalla painollaan ja sen kulkua on lähes mahdotonta kontrolloida. Hyvä valmistautuminen synnytykseen luo turvallisuuden ja hallinnan tunnetta tapahtumassa, jonka seurauksena maailmaan syntyy uusi ihminen. Synnytys on tapahtumana aina ainutlaatuinen riippumatta siitä, millaisia toiveita synnyttäjällä on synnytyksen suhteen tai miten synnytys etenee.

Voit kauttani varata ajan yksityiseen synnytysvalmennukseen, jossa voin kertoa synnytyksen kulusta ja erilaisista vaihtoehdoista synnytyksen hoidossa. Synnytysvalmennus onnistuu joko toimipisteessä Tapiolassa, Kivenlahdessa tai asiakkaan kotona. Myös ryhmävalmennuksia on tulossa loppuvuodelle 2022. Annan myös akupunktiota raskauden aikana, sekä synnytyksen käynnistämiseen ja sen jälkeen. Sinulla on myös mahdollisuus varata aika kätilön kotikäynnille raskauden aikana tai synnytyksen alkuvaiheessa, mikäli haluat välttää tarpeetonta terveyskeskukseen tai sairaalan lähtöä. En kuitenkaan hoida kotisynnytyksiä.

Mikäli olet kiinnostunut joko yksilövalmennuksesta tai ryhmävalmennuksesta, laita minulle viestiä osoitteeseen: annemayra@akumai.fi tai soita!